Infomomenten opleidingen HBO5 [Graduaat] i.s.m. VIVES

Na het secundair onderwijs zijn er tal van mogelijkheden om verder te studeren. Zo kan je kiezen voor een opleiding HBO5 [Graduaat]. Dit onderwijs situeert zich tussen het secundair onderwijs en een bacheloropleiding en wordt kortweg HBO5 genoemd. Wanneer je afstudeert, behaal je een diploma van gegradueerde. Op de arbeidsmarkt is er veel vraag naar mensen met dit diploma.

Interesse in een HBO5-opleiding? Kom dan naar één van onze infomomenten. 

Welkom op ons algemeen infomoment - 9 juni

Heb je interesse in een opleiding? Zit je nog met een aantal vragen? Wil je eens een praatje slaan met de leerkracht of het cursusmateriaal bekijken? Ondervind je moeilijkheden bij het aanmaken van een account? Bezoek ons dan tijdens ons algemeen infomoment op zaterdag 9 juni! 

 

Welkom op ons algemeen infomoment - 25 aug

Heb je interesse in een opleiding? Zit je nog met een aantal vragen? Wil je eens een praatje slaan met de leerkracht of het cursusmateriaal bekijken? Ondervind je moeilijkheden bij het aanmaken van een account? Bezoek ons dan tijdens ons algemeen infomoment op zaterdag 25 augustus! 

Bezoek de ateliers van campus Ieper op Pinkstermaandag

Op Pinkstermaandag 21 mei staan wij van 10u tot 17u voor je klaar in ons CVO-blok (gebouw naast VTI Ieper – Augustijnenstraat 58A - Ieper).

 

Cursistenrecepties & proclamaties einde schooljaar

Met een glaasje willen we het schooljaar in schoonheid afronden en de vakantie inzetten. We hopen je te mogen verwelkomen op een cursistenreceptie of proclamatie! 

Infomoment Zorg & Welzijn - Kortrijk 3 juli

Naast de algemene infomomenten (9 juni & 25 augustus) voorzien we een extra infomoment voor de opleidingen 'Zorg & Welzijn' in Kortrijk. 

Extra infomoment opleiding HBO5 Orthopedagogie

We organiseren een extra informatie- en inschrijvingsmoment voor de opleiding HBO5 [Graduaat] Orthopedagogie op dinsdag 15 mei 2018.