Infomoment op 25 augustus met gratis workshops!

Heb je interesse in een opleiding? Zit je nog met een aantal vragen of wil je eens een praatje slaan met de leerkracht? Kom dan zeker langs op ons infomoment op zaterdag 25 augustus van 10 tot 13u in Kortrijk, Ieper of Waregem.

Vakantieregeling per campus

Ons secretariaat blijft open t.e.m. donderdag 5 juli. We openen terug de deuren vanaf dinsdag 21 augustus. Uiteraard blijft het de hele vakantie mogelijk om online in te schrijven. We wensen je een heel prettige vakantie toe.

Raadpleeg je rapport!

Rapporten worden niet meer afgedrukt. Jouw certificaat of diploma ontvang je wel nog op papier (tijdens een proclamatie of af te halen op het secretariaat).

Vanaf nu is het mogelijk om zelf je rapport te raadplegen via deze site.

ESF-project Talent@Work@MIRAS

cvo Miras heeft een leer- en leefklimaat waarin welbevinden de voedingsbodem is voor leren.  Het veronderstelt het opbouwen van een duurzame relatie in een klimaat van veiligheid en vertrouwen.  Zonder tevreden centrummedewerkers geen tevreden cursisten.

Schrijf nu in!

Droom je van een andere job, wil je een diploma behalen of zoek je een zinvolle invulling voor je ‘me-time’?

Vanaf nu kan je online inschrijven via deze website!

Wedstrijd: Mirazine op reis!

Ga je binnenkort zonnebaden in de Provence, backpacken in Thailand of misschien op citytrip naar het verrassend mooie Boedapest? Neem ons MIRAZINE mee op reis, maak een leuke foto en win prachtige prijzen!