ICT@home - Opleidingen Informatica - cvo MIRAS: Volwassenenonderwijs - mensen versterken en verrijken

ICT@home

 

Staat het volgen van een opleiding al lang op de agenda? Heb je geen tijd om elke week naar ons centrum te komen? Schrijf je dan in voor een opleiding in afstandsonderwijs. De leerstof van deze opleidingen kan je grotendeels thuis verwerken via zelfstudie. Een opleiding op eigen tempo in je eigen omgeving! 

ICT@home

 

anytime, anyplace

Een opleiding in begeleid afstandsonderwijs is niet gebonden aan vaste uren of aan een vaste studieplaats. Wij bepalen de start- en einddatum en jij bepaalt in ruime mate je eigen studietempo. Je verwerkt de leerstof zelfstandig via ons elektronisch leerplatform aan de hand van leerpaden, filmpjes, cursussen, oefeningen en de nodige feedback.

Afstand met jouw coach 

Afstandsonderwijs betekent niet dat je jouw leerkracht en je medestudenten nooit ziet. Om je optimaal te begeleiden, zijn er naast de digitale begeleiding via de leeromgeving, e-mail en fora ook een aantal contactmomenten per vak (meestal 3 à 4 momenten per opleiding). Je vindt deze momenten bij de praktische cursusinformatie. 

Mogelijkheid tot het behalen van een diploma 

Wil je graag een diploma of certificaat behalen? Volg dan meerdere modules. Bekijk ons overzicht van diplomagerichte opleidingen

Contacteer onze trajectcoach voor meer informatie: Liesbeth Watteyne - liesbeth.watteyne@miras.be - tel. 057 22 42 82

ICT@home is een samenwerking tussen cvo Creo en cvo MIRAS. Een aanvullend aanbod kan je vinden op de website van onze partner: